Gossip Girl!

Hell YEAAH! Är inne på andra säsongen av Gossip Girl och i USA kom det femte avsnittet ut inatt! Fan vad töntigt att jag är inne och har koll på det... Aja, så är det i alla fall. Så nu är femte avsnittet påväg till mig och jag ska njuta i.. 42-43 minuter.

Förövrigt så har det periodvis varit störtskurar här idag. Den dundrar på taket så mycket det regnar! Blää.. kan inte solen titta fram istället? Jag avskyr hösten! Fattas bara att det ska börja åska och blixtra, suck.


Nytagen bild bjuder jag också på!



Vad tycks?

Har ändrat om lite.. Jag vet att det ser väldgt B-igt ut .. men jag är bara en amatör och har precis lärt mig lite grann. LITE roligare än den förra, inte sant?

Uppe med tuppen.. Eller nåt


Gääääääääääääsp!
Jaa, idag var jag uppe redan halv sju imorse. För er andra kanske det inte är något märkvärdigt, men jag är verkligen ingen morgonmänniska. Fråga min kära sambo om det. Anticimex skulle hit idag och inspektera huset och de var så vänliga att komma klockan sju idag. När klockan ringde snoozade vid i ... ja 10 minuter kanske. Jag försökte tappert somna om åtminstone 10 minuter men Henrik bestämde sig för att pilla på någonting vid foten till sängen. Det var med ilska i rösten jag sa till honom två gånger att sluta. Stackars Henrik! Haha. Nu åkte nissen precis, jag har druckit två koppar kaffe, alldeles för många cigg och SNART är jag nog kontaktbar. Varje tisdag är jag ledig, så detta blir till att göra något vettigt av det hela. Jag har ett arbete som ska göras, ganska litet arbete men relativt svårt.

Jag HADE kunnat ligga kvar och sova (vilket jag hade föredragit!!!!) men då jag har problem med sömnen, eller ja problem och problem.. Jag somnar sent och går upp sent och sen när det är dags att gå upp tidigt så kan jag inte somna på kvällarna och lyckas försova mig. Tlll saken! Jag somnade 2 inatt och har inte fått allt för mycket sömn, så ikväll komme jag somna som en prinsessa och förhoppningsvis vakna i tid imorgonbitti.

Det ska nog bli en vana att gå upp tidigt i veckorna, trots att jag kan sova längre. Det tar emot som bara den, men FY och vara så här trött på mornarna efter 5 timmars sömn. JA , det är synd om mig.

Och för att demonstrera hur trött jag är så har jag en bild.


What's up with that?

Inatt.. Jag vet inte vad probemet var. Kanske var det för mycket tankar, för mycket stress eller så var det helt enkelt så att jag inte KUNDE sova. Sista gången jag kollade på klockan var hon 3. Mitt alarm stod på 6.45 imorse och jag fattade att jag skulle vara dödstrött, men det är ingen annans fel än mitt för skola står på schemat. Jag vaknade 10 över 10 idag... fick panik och kollade på min klocka för jag kände på mig att klockan var mer än den borde. I sömnen har jag alltså stängt av larmhelvetet ochdå jag vaknade strax efter tio så gick inte nästa buss förrän fem i 11 och jag slutar 11 om måndagar. Så pissoffed jag blev på mig själv.. Det här har hänt förr och det är något nytt för mig, då jag ALLTID vaknar till mitt alarm. (sen att jag snoozar i 20 minuter är en annan femma...) Så, i fortsättningen ska jag lägga min mobil på ett ställe så att jag måste gå upp!

Så dagen har gått åt till att ta emot ett paket till Henrik, ett playstation 3. Något som jag säkertligen inte får lov att röra,haha! Jag har städat undan från "köksrummet" då vi ska börja renovera det rummet nu, at last. Ska bli skönt att få se attdet blir lite gjort här. Det är lite påfrestande att bo i ett renoveringshus. Men Henrik jobbar och står i så all credd tll honom, verkligen!

Förövrigt så har jag bl a glott på första avsnittet av femte säsongen av Desperate Housewives! OH MY GOOOD! Den släpptes på piratebay idag och shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit helvete vad bra! Ni kommer bli stumma! Jag ska inte avslöja något men förändringarna är enorma!


Nu ska jag återgå att dricka min apelsinjuice och min cigg. Ni ska inte behöva läsa sånt här skit .. haha!


Good evening!


Jag ska summera fredagen imorgon, det blir en hel del. Det kan allt lova! Det blir förhoppningsvis några bilder också, om Miss M är vänlig och skickar dem till mig. Idag har varit en riktig slappedag med Desperata Hemmafruar och "nya" beverly hills. Ingen dricka igår (alkohol) däremot två filmer med K, A och my loooooooove! Så ja, idag har vi besökt Media MArkt och Hornbach(stavas det så?). Well weeeell, nu ska jag nanna efter en mysig filmkväll med Henrik.

C ya!

Girlsevening

Tjosan trosan!

Dagen i skolan idag var väldigt nödvändig. Ehm, eller ja det beror ju på hur man ser det. Jag kom dit, jag och Linafina gjorde en planering på hur vi ska gå tillväga med projektet, och sen kunde vi inte göra mer. Cirkus halv 11 kände vi oss ganska uttråkade så vi begav oss ut på nya äventyr. Nja, så var det kanske inte riktigt. Däremot så mötte vi upp Linas boyfriend, spatserade genom ystadsgator till banken, H&M och till sist (men absolut inte minst) Snuggle(s?)! En chailatte och grovbulle med ost och skinka på. Ja tack! Det var som klippt och skuret för min mage och dess behov. När vi kändes oss mätta och belåtna tog jag farväl av mina vänner och gick till hållplatsen för att bege mig hemåt. Väl där fick jag syn på två filurer vid namn My och Johanna. De fick mig på gott humör när de berättade att de tänkte spendera kvällen ute i Tolånga och förtära lite alkohol. Då min pojkvän är nykter i helgen och jag är på riktigt partyhumör så hakade jag på det direkt.

När vi landade i Seatown (Sjöbo.. finurligt va?) så gick vi upp till mig och hade fikarep ute på balkongen. Snackade gamla minnen, skrattade och betedde oss som 12åringar på nytt. Väldigt underhållande!

I skrivande stund sitter jag redo att bege mig. Henrik vill inte köra mig eftersom han och en nisse ska eventuellt byta bilar så jag frågade min underbart snälla granne om hjälp. Han ska alltså agera chaufför till mig. Henrik är också väldigt snäll idag eftersom han (mot mutor om att jag ska köra honom om helgerna när mitt körkort sitter i plånboken) snällt hämtar mig i natt.

Sååå, mina damor och herrar.. ladies and gentleman, snart välkomnar jag DIMMAN! Ser verkligen fram emot ikväll.. Johanna, jag, My och Emilia kan bli ordentligt flummiga när vi är i farten. Jag förväntar mig många skratt och bravader. Så håll utkik imorgon efter uppdateringar om kvällen!

Ha en trevlig fredagskväll mina vänner.

Morsning korsning!


Tänkte fel när det gäller busstider i dag... Härlig start på en dag va? Nåväl.. Jag blir inte me än 10 minuter försenad. Det är projketdag i skolan idag, så jag och Lina ska djupdyka i tobakens värld. Det ska bli intressant!

Nu ska jag kila om fem minuter. SKulle bara meddela att trots mitt uppesittande inatt så kom jag upp (mot all förmodan). En elogé till mig!


Seeee yaaaa!

Uuuueh... *GÄSP*

NU är jag däremot trött. Riktigt trött..
Har suttit och pillat lite på en typ photo-shoop grej.. fortsätter imorgon för nu orkar jag inte mer.

Så, under construction!

Ormar är döva


La la la , chalalalala! Vad i helskotta gör jag uppe nu? Den enda vettiga personen, mer än jag då, som är uppe är B--b-b-b-b-b-ea! Vi diskuterar hur värdelöst och meningslöst det är att hänga inne på platsbanken.se varje dag. För det första; Det kommer i princip aldrig in några jobb där. För det andra; De svarar aldrig när man ringer/skickar mejl. Jag och Bea kom fram till att de nog inte ens läser mejlen man skickar. Så i fortsättningen ska jag skicka cirkus 4-5 mejl. Då fattar dem väl att jag är desperat?!  Johojaja.. Hoppas kan man! Ja, jag skulle säga, för det tredje också men jag kommer inte på något tredje. Man skulle nog kunna säga att jag är något fantasilös idag.

Idag hämtade jag och Henrik en orm till. Så nu har vi Ernst och Nelly. De är mina små bebissnakisar. (uttals: bäbissnejkisar). Varenda gång jag går förbi dem så plutar jag på läpparna och förklarar för dem hur otroligt söta dem är. Det är lite ironiskt, därför ormar är döva. Det sa Henrik idag när jag försökte förklara för Nelly i bilen att vi skulle hem och att hon inte skulle vara rädd (eh, ja jag är nog lite töntig!!). Då förstör Henrik allt genom att säga: "Du vet om att ormar är döva va?". Jag nickade bara och sa "Jag vet, jag vet." Fastän att jag bet mig själv i läppen och tänkte efter hur dum jag egentligen är.  Som vanligt glider jag in på HELT andra saker.

Öh..Fantasin var det ja. Den tog nog precis slut!

En stor förlust


Jag har haft kort hår en ganska lång tid nu. Uhm..nu när jag tänker efter så är det längre än vad jag trodde! Ni som läst min blogg eller känner mig vet att det blev ett missöde när jag la ljusa slingor i mitt nyfärgad hår. Det resulterade i ... gråter nästan är jag tänker på det.. AFROKRYLL! Emilia och Henrik som såg det kan utan problem hålla med mig om att det såg för jävligt ut. Jag var helt enkelt tvungen att klippa av allt och när det var gjort så fick jag komplimanger om hur bra jag passade i just kort hår. Så därför har jag klippt det kortare vid några tillfällen och behållt frisyren. Dock.. DOCK!! Jag drömde härom natten att jag helt plötsligt såg mig själv i en spegel med ganska långt hår.  Hår som man kunde sätta upp! Jag var så salig i min dröm att när jag vaknade hade jag tårar i ögonen. Visst låter det sjukt?

Så därför, tänker jag härmed låta mitt hår växa. Fast än att jag tillslut börjar tröttna på min utväxt så ska jag låta bli att klippa det. Synd att jag kom på det så sent.. När jag sitter och tittar på gamla bilder där jag har långt hår så känner jag hur mycket jag saknar att kunna sätta upp det, locka det och hålla på.

Någon som vet hur snabbt hår växer? Och om det finns något som hjälper till att skynda på det?

Ja, vilken förlust jag lider av. Hårförlust!

Lite sådär småjobbigt


Jag vet att det är fel, jag försöker trycka undan dumma tackar.
Och gudarna ska veta hur DUKTIG jag har varit de senaste månaderna..
Ingen som säger, fyfan vad duktig du är Josefin!
Ändå har jag lyckats ta mig igenom en otroligt svår kamp.
Dock... DOCK.. har jag börjat märka förändringar på mig själv.
Det gör att tankarna blir mer påtagliga och
försöker få mig till att göra saker jag inte vill.
Än så länge har jag stått emot och ignorerat dessa
dumma saker som kretsar i huvudet.
Jag ska kämpa.. men fy tusan vad det känns jobbigt just nu..
Vill bara vara nöjd med mig kropp..

Sen vill man inte heller beklaga sig för nära och kära, eftersom jag vet hur jobbig jag är då.

Klippning på G

Eh ja, här var det snabba ryck. Fannys kompis utbildar sig till frisör, och nu ringde hon till just Fanny och frågade om hon visste någon som ville klippa sig. Tjaaaa, varför inte tänkte jag. Jag menar.. Jag vill klippa mig, jag tror jag vet ungefär hur och det blir ju MYCKET billigare om en som praktiserar gör det. Dock är jag lite nervös.. Hon är ju inte fullutbildad, så ja.. Det känns lite läskigt. Men å andra sidan, när man har så kort hår som jag så växer det snabbt ut och man kan fixa till det om det skulle vara något problem.

Nu är jag nervös mina vänner. Josefin Engelbrektson känner rädsla. Dåååååååå är det allvarligt!


Jaaa, jag har inget fint leende (mina tänder är lite mysko.. lite likt vampyrtänder?!) MEN JAG LER ÄNDÅ!

Mycket viktig information.. *FNiZz*


Det finns vissa personer som jag verkligen inte klarar av. Jag kan försöka så att jag blir grön i ansiktet, men tillslut går det inte längre. Det finns några personer i "min" omgivning, kanske inte så många med dock några stycken, som jag HAR FÖRSÖKT men blvit nästan spyfärdig av försök i slutändan. Vad gör man i såna lägen?

Ja, sanningen att säga är att du inte kan göra ett skit. Eller jo, antingen ignorerar du personen, eller så sitter du bara rakt upp och ner och uthärdar eländet de gånger du stöter på en sådan person.

Vill du uppnå kriterierna för att bli en person som jag absolut inte klarar av? Då ska följande stämma in:

- Du pratar så högt att man inte hör sig själv tänka, trots att det inte finns något störande ljud som du måste överrösta.
- Allt du gör är så bra så att det inte är sant, med andra ord: Du ser dig själv som en person som är bättre än alla andra
- Har någon köpt ett par dyra, men sjukt snygga jeans.. ja då har du köpt 2 par, ännu snyggare och DUBBELT så mycket dyrare.
- Du berättar saker som inte alls är av intresse, och trots att det är helt ointressant så kan du babbla på om det hur länge som helst.. tills man lyckas gå därifrån. (att jag sitter och himlar med ögonen, inte svarar när du pratar eller gäspar var tioende sekund märker du inte av, du fortsätter för glatta livet!?)
- Snackar skit om en och ler som en idiot och är hur trevlig som helst nästa gång man ses.
- Du kan och vet allt! Trots att jag vet till 110procent att du är dum i huvudet och förmodligen blev tappad när du var liten.

Min älskling


Idag har jag rengjort hela badrummet, utan och innantill. När jag var färdig luktade det bara klorin! Det fick mig genast att tänka på när man var liten och sprang runt på Aq-va-kul som liten. De gångerna man var där var man nästan i extas. Ah, nu gled så iväg från ämnet här... as usual.

Jag städade, Henrik la klinkers i hallen och allt flöt på bra. Mamma ringde och ville träffa mig, så hon bjöd på räkbomb och kaffe. När vi kom hem för en liten stund sedan så började Henrik spåna på lite idéer om hur vi ska lösa en vägg vi ska ha. Han bestämde sig för att han ville bygga in hyllplan i väggen och ha espressomaskinen, latte/espressoglas och kaffe där, med en spotlight lampa längst upp. Jag lämnade honom för att tänka och fundera för sig själv och satte mig vid datorn. När han hade kommit på hur han kunde lösa det så ropade han "Nu så Bebis, kom och titta vad jag har kommit på!" Och så ska han börja visa ritning och beskriva. Det är så roligt att se hur han står och funderar för sig själv. Jag vet ju hur duktig han är på att komma på idéer, lösningar och göra ritningar, jag vet hur roligt han egentligen tycker det är. Det är såna stunder jag kan sitta och kolla på honom och tänka på hur bra just min pojkvän är.

Kanske inte så sammanhängade text, eller relevant. Men jag mår bra av att se honom må bra, så enkelt är det. Och just nu mår jag otroligt bra!


Tagen i April 2007 på min födelsedag








Alanya style

 Här har vi en ganska onykter Josefin, sista kvällen i Turkiet!

Just det!


Glömde en sak.
Jag funderar på att klippa mig lite annorlunda. Ja, i den mån det går med mitt redan korta hår. Är det någon som har sett Pinks nya video? Jag gillar hennes frisyr där, det kanske skulle vara något. Ni som känner mig, eller ja, ni andra också, (Jag har ju faktiskt en bild här på bloggen, även om mitt hår är lite längre nu..), skulle kanske höja era röster och säga vad NI tycker om det? Det kan bli intressant!

Nu väntar bussfärden hem!

Summasumarum

Idag, klockan 13.30 stod det att jag skulle ha Digitalt foto på mitt schema. Jag valde det som andrahandsval, då jag inte trodde jag skulle få det (fanns inget annat "vettigt" att välja). Så med min kompanjon Lina i hälarna stegade jag ner till Syon för att diskutera detta misstag. Efter lite bollande kom jag fram till att jag ville hellre läsa Rättskunskap, då jag finner det oehört intressant med lagar, rättssytemet över huvudtaget. Det fanns inte plats för mig på höstterminen , så jag börjar läsa det till våren istället. Vet man vad detta betyder nu? Jo, att Josefin numera är LEDIG på tisdagar. Jepp, det är sant, helt ledig. Meeeen, så jävla (ursäkta språket) ledig blir jag egentligen inte. Jag resonerar som så att jag kan få ihop mer pengar genom att jobba på tisdagar istället. Bra va? Jaa, det tycker i alla fall min plånbok. Det är ju inte så att jag älskar mitt jobb och hellre är där än sover till kl 12 på dagen och bara slappar. Men, jobb är jobb och jobb betyder pengar.

Så nu har jag jag varit på möte om projektarbetet, möte med syon och nu ska jag ta bussen hem om en kvart. Jag tänkte överraska min prins genom att storstäda badrummet och resten av huset. Det kan väl aldrig vara fel?


Här spottar vi inte i glaset! Detta är taget på första båtturen vi gjorde.

Todaaay

Idag ska jag på möte med resten av klassen. Vi ska få information om projektarbetet som vi ska sätta igång med nu. Jag tycker det ska bli otrooooligt spännande, men jag är inte helt hundra på vad det sa bli. Ah, men det löser sig. Det gör det alltid, eller hur mina vänner?

När jag kommer hem idag ska jag och älsklingen sätta igång på lite mer allvar på huset. Det har gått några dagar där vi har slappat lite.. Men det tycker jag åtminstone Henrik är värd, då han har slitit som ett djur här. Otroligt fint är det, och det kommer bli ÄNNU finare när allt är färdigt. Han är lite pessimistisk vad gäller hur lång tid det tar innan allt är färdigt, men jag är positiv som bara den.

I helgen var det relativt lugnt. Från att bli en lugn och mysig kväll i fredags, så slutade det med att denna Josefin fick väldigt mycket alkohol i blodet och var uppe liiiiite för länge. Det var nämligen dags för jobb på lördagmorgon, och trots känslan av att bara ligga hemma lockade mer så tog jag tag i mig själv och klarade det galant. I lördags käkade jag på piri-piri med Alex, Lennu och Jessica.. Muuuums! Det hade jag suktat efter länge. Därefter fick jag en visning i Alex lägenhet. Helt fantastiskt fint! Kvällen blev väldigt lugn, då jag somnade som en slagen soldat halv tio. (jobb på söndagen igen)




En smygtitt


"Svenska party landslaget"

I'm back, to protect the world... eller nåt.


Jaha, två veckor i Turkiet är avverkade.
Jag har hunnit fira Pojkvännens 25års fest.
Jag har börjat skolan.

Eh.. det är nog mer eller mindre allt.

Det här med Turkiet, aka Türkland kommer jag ägna ett eget inlägg om. Det krävs.. tro mig mina vänner.

Annars rullar det mesta på ganska bra här. Skolan har som sagt börjat och jag fick ett riktigt glidarschema. No need to skip school at all nu längre. Skönt! Dock är jag trött på att jobba.. och det måste jag göra nu fastän jag går i skolan. Måste och måste, jag ivll ha pengar. Och vill man ha pengar så får man jobba.

Huset är även på gång ordentligt. Älsklingen har varit hur duktig som helst när jag var borta. Jag fick en fin present när jag kom hem också. Ett par KNALLrosa snickarbyxor där det står Bäbisin (blandning av Josefin och Bäbis). Väldigt snygga måste jag säga ;)

RSS 2.0