Working girly-girl


Today har jag arbetat (för ovanlighetensskull)! Dock för ett annat företag. Jag har gått runt på Gustav med min syster, som jag förövrigt fixade jobb åt, och lanserat den nya Coca-colan och nya Fanta. Himla trevligt att spatsera runt, le och erbjuda människorna som man mötte de fina flyerserna. Min syster tyckte det var otroligt roligt, just därför att man störde folk. Väldigt roligt resonemang tycker jag..haha! Jag kom dessutom på att jag har två någerlunda irriterande jobb, då jag stör folk i deras vardag så kallat. Men å andra sidan så kommer jag med erbjudande som kan locka också. Många blev glada över informationen och erbjudandet jag och min syster erbjöd dem idag.

Jag var inne en snabb runda på Gina Tricot och hittade 3 otroligt snygga plagg.. Alltihop kostade 87kr dessutom!! Ett par kora jeansshorts, ett vitt tubtoplinne och en klännng/tunika. Perfekta plagg att ha med sig på solsemester enligt mig. Meeen, med min vanliga otur så hade jag inget ID med mig då jag betalade med kort, så jag fick snällt springa och ta ut pengar. Kön till bankomaten var vääääääääldigt lång och jag hann koma underfund med att jag kunde lägga de pengarna på annat istället. Störigt att ha så tajt ekonomi att man inte kan unna sig nåt litet.

Ja, nu är i alla fall middagen avklarad! Det blev räkbomb hos min moder och det smakade underbart gott!

Nu tänkte jag sätta mig ner och skriva ner vad jag ska ha med mig på resan. Måste begränsa mig... VIll INTE överskrida 20kg, vilket jag lär göra om jag inte är väldigt hård mot mig själv.

T'estim molt


Att inte vilja byta en hydda mot något palats, att leende överse med ovanor och fel, kort sagt, självuppoffring utan minsta tvekan - det är kärlek. 
/  Wu Ti


För mannen är kärleken en bisak, för kvinnan hela tillvaron.
/ Lord Byron

Glöm aldrig henne du en gång älskat, för hon allena är det du älskar i den du älskar.
/ Okänd


Long time

Aa, ett tag sedan jag pränta ner kråkor här på bloggen. Jag vet inte riktigt varför det har blivit så. Tjaa, antagligen för att jag inte har haft så mycket att skriva om? Eller jo, det har jag faktiaskt. Däremot har jag inte känt någon som helst dragning till att skriva den senaste tiden.

Då kan man fråga sig vad som pågår i mitt liv just nu? Just denna veckan jobbar jag måndag-torsdg på två olika jobb och sen på fredag åker jag till Turkiet i 14 dagar. Jag känner att det är dags att börja planera inför resan.. Ringa de andra tjejerna om samåkning, växla pengar, hämta väska och kamera hos pappsen, tvätta.. Jaa, jag och planering har nog aldrig riktigt gått ihop. Det är det nog fler som kan hålla med om tror jag.

Jag fick i alla fall en liten överraskning idag. Inom kort(?) är jag ägare till ett par rosa snickarbyxor. Japp, ni läste rätt, ROSA. Astufft tycker jag! Håller ju på att renovera som tokar här!

Och på tal om inget (nu när jag ändå berättar om allt ointressant som händer och sker), det har pratats lite smått om att bli fodervärd åt en Chihuahua tik. I och för sig är det bara löst snack om saken, men gud vad jag hade velat det. Kravet var att jag skulle ta en valp på henne, men det är INGA problem för mig. Jag håller tummarna om det, annars får jag fortsätta hålla utkik om nya kommande kullar.

Märkligt detta, jag fick en sån jäkla skrivarlust idag att jag inte kan sluta nu. Men jag antar att det bara är tråkigt, ointressant och meningslöst att skriva om just ingenting. Jag hör intressesmurfarna anteckna febrilt i sina block en bit bort.

RSS 2.0