SURE!

Min kompanjon blev sur för att jag la upp en orättvis bild på honom. That's life! Tycker jag. Men han blev sur som en ättika (NEJ INTE EN RÄTTIKA) SÅ här har ni honom. I full posé. Eh  ja, full menas bokstavligt..!





Normal människa

JosephiN¨  : ) säger:
Har du något bra förlslag på hur man få den här dagen att gå?


F r 3 d i N | säger:
kolla film, gå ut och panikjogga runt en stund, lägg dig i badet och läs, läs, sitt på facebook ta hem alla bilder på mig tapetsera ditt rum med dom och sen visa mig genom att kidnappa någon i min närhet och ringa och psyka mig, hata din granne, gör mat, baka


Vilken natt


Ja, för och främst.. Godmorgon på er!
Natten har varit minst sagt... ja, nästintill sömnlös. Har drömt dröm efter dröm och vaknat till flera gånger. Jag avskyr såna här nätter och det finns inte så mycket att göra åt det.

Det är extremt fint väder idag.. Sol och blå himmel. Kan det verkligen vara så att sommaren är här för att stanna ett tag?

Förlåt

Jag vet att jag skulle undvika deppiga inlägg, men just nu vill jag stänga in mig i mitt rum, dra täcket över huvudet och ligga där länge.. Väldigt länge. Jag är så otroligt bra på att förstöra. Usch, nej fan. Jag ska inte sitta här och hålla på.


Förlåt i alla fall..

Blondinbella - PR-trick?!

Jag vet att det är elakt att ens nämna det, men jag kan inte hjälpa. Det första jag tänkte på var att det var väldigt fult sätt att skaffa mer publicitet och uppmärksamhet. Jag tror INTE att jag är ensam om att tänka detta. Det är mycket möjligt att det faktiskt har inträffat, men det var ändå den första tanken som slog mig. Och HUR allvarligt övergreppet faktiskt var, det vet vi ju inte. Aah.. Lite tankar och funderingar bara!

Någon som känner för att få sin röst hörd? Be my guest!

Josefin

Just nu sitter jag här och lyssnar på min skiva som jag fick av min stora syster när jag låg på sjukhuset oktober 2005. En skiva med enbart låtar där de sjunger  om någon som heter Josefin. Jag minns när jag satte mig ner i rummet, stängde dörren och satte igång skivan. Tårarna började spruta. Beror nog mest på att jag och min stora syster aldrig har haft någon bra kontakt, och det hon gjorde för mig då betydde verkligen otroligt mycket. Det betyder fortfarande mycket för mig..

Snaaaaart


På fredag får jag min lön. Jag, som lider av shoppomani, har inte kunnat shoppa på a few weeks nu. Förstå vilken abstinens jag har haft! Jag har inte kunnat gå i närheten av klädes/sko/accessoarer -affärer överhuvudtaget! MEN som sagt, på fredag får jag min lön. Dessutom är jag ledig på fredag så den dagen ska jag spendera i Malmö. Can't wait! Hur löjligt det än låter, så känns det som att längta efter Julafton när man var liten =)

(edit: eeeh, fungerar inte bilder idag på blogg eller? ÅH jag blir så irriterad!!!!!!)


Nu kom jag på det!


Jo, när jag stod på balkongen och tog ett bloss innan ikväll så kom jag underfund med en sak. Jag går hela tiden ut med att jag är "hård" så att säga. "Stor flicka, klarar mig själv!" I många fall i alla fall. Föreställ er scenariet: Jag sitter ute och det är kallt som fan. Man ser det på mig för jag skakar och försöker hålla värmen. Någon i sällskapet, tjej eller kille spelar ingen roll, erbjuder sig en filt, jacka, ja vad som helst. Vad gör jag? Jo, jag tackar nej och säger att det är lugnt. Det är ju inte det, så varför kan jag inte bara ta emot det? Det är inte så att jag inte uppskattar erbjudandet, för det gör jag verkligen. Det är bara det att jag.. jag vet itne? Jag vet faktiskt inte vad det beror på.

Det är samma sak om någon erbjuder sig att betala något åt mig, då säger jag nej direkt. Oavsett om det handlar om 10kr, 20  eller någon så låg summa. Varför kan jag inte bara tacka och ta emot?

Det tål att tänkas på mina damer och herrar!

En seg måndag


Imorse gick jag upp 06.30 och det var ikke lätt mina vänner. Jag sov hela vägen till Lund, gick i sömnen till jobbet och hinkade 3 koppar kaffe i rad för att klara av det första passet på fyra timmar. Jotack, kände mig som en riktig ÜBER-säljare då jag fick iväg 17 st Allt om Trädgård prenumationer. Gränsen var 15 och jag låg på över 30% alla fyra timmarna. Ni kanske inte fattar någonting, men det är bra som fan. Hon som satt bredvid mig är en duktig säljare i vanliga fall och hon fick bara iväg 2 orders. Ja så jag kände mig lite på G fastän att jag var trött och sliten efter helgens händelser. MEN sen började andra passet och vad fick jag sitta på? DÖDEN! Haha.. nej men det är en värdelös kampanj som ingen nappar på. Jag fick iväg 2 jäääävla orders och slutade på 4FUCKING procent. Det fick mitt humör till att sänkas riktigt lågt.. Plus att jag ringde några riktiga fubbickar som matade på en massa elaka saker. Jag fattar att telefonförsäljare är dryga, man ringer och stör i folks vardag och vill att de ska köpa saker. Det är nog världens minst uppskattade jobb.. Jag vågar knappt berätta för folk vad jag arbetar med då jag kanske framstår som en dryg jävel i deras ögon? Haha, ja mina taknar är lite knasiga nu när jag sitter här för mig själv. Dock skönt att få reflektera lite över vad man tycker och tänker om saker och ting.

Har sprungit runt och irriterat grannarna ända sedan jag kom hem. Spelat öronbedövande musik och haft balkongdörren öppen. Hihi, känner mig riktigt elak och jobbig idag. Det är därför jag har isolerat mig så att ja inte säger eller gör något taskigt mot någon jag känner. Haha, nej skämt och sido.

MEH, jag som hade hur mycket som helst att skriva om. Vart tog alla ord vägen? Min hjärna strejkar nu. Ah, dyker det upp något så hojtar jag till. Och ja, så häääär tråkigt har jag haft idag:


Sjöbomarknad


Oooh, ska man nu summera de senaste dagarna?
Well, well.. Håll i er för nu blir det till att åka av.
(Okej, med risk för att dagarna flyter ihop lite!!)

Onsdag:
Drog hem till Piff och lekte social med människorna där. Segade som bara den, kollade på sjuka filmer på youtube, rökte ALLDELES för många cigg, spelade kort i alla möjliga former och så där höll det på. Till detta räknas att vi ölade, en liten "förferre" till Sjöbomarknad itself kan man nog kalla det. Det blev lite knas på slutet men efter mååånga om och men så slutade även denna kvällen hemma i sängen.. skönt som bara den. Fick sova cirkus 5timmar sen ville inte ögonen hålla sig stängda längre. Vi vänder nu på bladet och torsdagen har tagit över.

Torsdag: Cyklade en runda och fixade diverese saker. Första dagen på Sjöbomarknad och jag var riktigt taggad! Drog hem till B & S där en maaassa folk som jag kände var. En viss M var dyngrak redan kl 16 och gjorde nog bort sig liiiite. Men vafan, det är Sjöbomarknad och det finns inga gränser. Därefter gick jag och Bea till min Mamse så hon kunde byta om, sen stack vi till bolaget och därefter ner i Paaarken! Vem hittade jag där om inte Alle och Jaqcue? Det blev många timmars snack om gamla minnen. Gud vad kul vi hade.. Synd att det inte fortsatte, men när man blir äldre så spelar pojkvänner och skolor en stor roll. Kvällen slutade väldigt tidigt för mig, somnade sött i min säng kl 12. DUKTIGT!!

Fredag: Klockan ringer 07.30 och jag känner mig mer död än levande. Snoozade till kvart i sen var jag tvungen att bokstavligen KASTA på mig kläder och springa till bussen som skulle ta mig till Malmö/Limhamn. Jag var väldigt tidigt inne (skulle vara på Olja Sound kl 10) så jag spatserade runt på gator jag aldrig sett förut. Gick en sväng om Willys för att köpa en massa Redbull för att vakna till. Gick runt och det kändes som om jag sov under tiden, riktigt skum känsla. At last gick jag dit och på 20 minuter var det över. SJUKT JÄVLA FUCKING KUL! Patrik var otroligt nöjd med mig och ville ha mig till att göra fler jobb i fortsättningen. Så ja, när ni lyssnar på radio och en tjej snackar om www.miloo.se så är det JAG =) Liiiite stolt är jag allt. Hihi! Följer pappsen i fotstegen. http://www.lovefilm.se/person/28608-Thomas+Engelbrektson.do
När jag var färdig åkte jag hem igen (fick dock vänta på busshelevetets i en timme då jag missade den egentliga busse nmed 3 minuter!!). Home at last, kirra ciiiiiider i mängder och förberedde mig på en sjuhelvetes fredag! Sagt och gjort. En kväll som var blandad med ångest, glädje, tråkigeheter, skratt och jaa.. listan kan göras lång.

Lördag: Bakis, trött, halvdöd, förvirrad. Spelade lite kort och drack lite .. sen urartade kvällen och ja.. Mer ingående behöver det inte bli.

NU ORKAR JAG FAN INTE SKRIVA MER! Hahaha
http://www.slagthuset.se/slagthuset/Museum/GH.Idolportratt.html


Min papps ;)

Rakastan sinua



Kärlek är det finaste som finns. Man borde vara mycket mer rädd om den och sluta ta den för givet.

Sjöbo marknad


Ja, sedär! Sjöbos höjdpunkt på året har äntligen kommit. Man kan tycka att det är långsökt och hela den biten, MEN bor man i Sjöbo så är det ett perfekt tillfället att hooka upp gamla vänner. Ja nya vänner också för den delen. Jag ska åka karuseller tills jag kräks idag, ojojoj. Det finns inget skönare än magkänslan när man åker en karusell! Jag sitter här och drar mig för att kila upp till macken och köpa cancerpinnar. Massa folk och jag ser ut som en... otroligt sleten Josefin? Svar ja! Dock har jag varit effektiv idag. Har hunnit cykla en runda och fått hem lite ciiiiiiiider.










Jag har en hemlighet


Meen, eftersom jag inte kan hålla inne med sånt här så kommer jag kläcka ur mig det. Jag ringde snubben som erbjöd mig jobbet och ska infinna mig i Limhamn kl 10 på fredag morgon. Riktigt störigt att det är dagen efter Marknaden, MEN jag sover hela vägen in till Malmö. Det ska nog blir bra! Och vet ni vad hemlisen är? Jag ska höras på radio nu under sommaren för en välkänd community här runt Sjöbo-Ystad-T-lilla-Lund- Malmö osv.. Riktigt nice! Hihi..

Råkade väcka Beapea innan idag.. uuups! Tänkte att klockan ändå var 12, men hon är en sjusovare helt enkelt. Fick lite insideinformation sen igår iaf. Nu ska jag dricka en kopp kaffe, städa undan lite i rummet och hoppa in i duschen. Sen är det förferre!

Beer pong imorgon.. det ska bli en ordentlig revansch!

En outfit sen i fredags.. Inte alls min stil EGENTLIGEN, men jag måste säga att jag trivdes ordentligt i det.


Hahahaha, hade lite kul på www.taaz.se  Snygga läppar va?! ;)

Onsdag

Godmorning people!

Vaknade upp till solsken, men nu börjar dessvärre molnen dra över igen. Trist att det inte har varit någon ordentlig sommar. Det bådade ju gott i början, men sen har det bara blivit värre tycker jag.

Jag fick ett himlans trevligt samtal för en liten stund sen av min pappa. För er som inte vet så är han frilansare och spelar in "spottar" till olika reklamer, filmer osv. Han ringde i alla fall för att berätta att han hade fixat ett jobb till mig nu på fredag. Det störiga är att det är Sjöbomarknad, men jobb pengar och pengar vill jag ha. Det blir bara några timmar på förmiddagen, så det är ganska lugnt.

Nu ska jag käka en ordentlig frukost så att jag vaknar och blir lite piggare. Lider för tillfället av en enorm trötthet.


Tisdag

Godmorgon vänner, ovänner, bekanta och obekanta!

Imorse var jag sjukligt trött när klockan ringde, och bestämde mig för att låta mig få sova en timme till. Detta i hopp om att jag skulle vara mindre trött. Hah! Vilken nitlott! Anyway.. Har haft en mycket trevlig morgon och hade helst av allt stannat kvar där, men jag har ju ett jobb att sköta. Ska ta bussen nu om en kvart för att jobba fyra timmar. Skönt att slippa 8timmar idag i alla fall!

Jag har käkat en god frukost och hunnit samtala med min mamma. När jag kommer vid sex idag så ska jag göra en middag. Kan bli svårt och jobbigt, men jag ska!


Bäbisen är det finaste här på jorden!

Mitt jobb


Jag kan nog säga att jag har ett av de minst uppskattade jobbet i åtminstone Sverige. Varje dag, eller njaa.. 3 dagar i veckan 8h åt gången, stör jag i människors vardag. Det mest fantastiska med det är att det är inte ens BRA saker vi erbjuder dem. Okej, för de som bara älskar trädgårstidngar, heminredning osv, FINE. Men vi hör av oss till kunder som har avslutat prenumationer. Fattar de inte, AVSUTAS! Som i att de inte vill ha den längre. När jag avslutade min Wendy-prenumation vid 12års ålder så var det för att jag inte vill ha den längre. Jag hade helt enkelt tröttnat! Inte fan hade jag hoppat på samma tidningn 1 år senare?!

Nu pratar jag kanske bara för mig själv. Eh ja förmodligen gör jag det.
Men vadå, jag ringer och stör folk och har inte ens något bra att sälja. Jag vill bara kräva dem på pengar. Pengar som de kunde köpt mat för. Eller något vettigt! Stackars förvirrade gubbar och tanter.

Jag måste faktiskt säga att jag är en bra telefonförsäljare från KUNDENS sida, men enligt mina chefer så är jag för snäll.
Vadå säger de nej så ska jag väl inte tjata?!

Godafton och välkomna!





Ni som inte vet vem jag är, HEJ Josefin heter jag. Eh.. Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta om mig? Det kommer framgå under bloggandets gång antar jag. Känns så himla löjligt att skriva en uppsats om mig nu direkt. Är det något ni undrar över så hojta till!

Ni som vet vem jag är sen innan, via mitt tidigare bloggande eller du kanske rent av känner mig?! JA detta är sista (förhoppningsvis) gången jag byter blogg. Jag tänkte först gå tillbaka till http://josefinn.blogg.se igen men det kändes så gammalt.. Jag vill börja om på nytt och då gör jag det bäst genom att göra en helt ny start! Ni måste hålla med mig?
För tillfället sitter jag och funderar lite.. Vad ska min blogg handla om? "Himla bra grej att starta en blogg när man inte ens vet vad man ska skriva om" tänker ni säkert. Man kan väl säga att det var lite impulsivt, skulle kanske tänkt igenom det lite mer först. Men ja, sån är jag. Impulsiviteten själv!

Dock har jag bestämt mig för att försöka hålla borta alldeles för deppiga tankar och funderingar. Det är just DET som jag vill lägga bakom mig. Så ja, härmed har jag invigt min nya blogg!


RSS 2.0