Dödligt sjuk

Fan vad jag blir arg på mig själv i såna här lägen!! Igår kände jag mig lite dåsig och seg. Jag kände på mig att jag antingen vaknar upp idag och är frisk som en nötkärna, eller så är jag sjuk. Hela jävla natten har jag inte kunnat ligga skönt i sängen och imorse när jag slog upp mina ögon så trodde jag att ett piano hade landat på mitt huvud. Feber. hosta, hes, extrem huvudvärk, täppt i näsan/snorig. Ge mig lite maginfluensa då så har jag allt.....

Det var bara att sjukanmäla sig både till skolan och jobbet. Det är det som gör mig så jäääääävla förbannad, för jag tycker det är så jäkla kul att jobba, PLUS att jag behöver pengarna. Visst, det finns inte så mycket jag jag kan göra.. men visst är det typsikt?! Själv hemma, ingen panodil, ingen soffa så att jag kan ligga och glo på tv... ÅÅÅH!!!!!!!!!!!!!!!!



Ingen rubrik...


Det är så sjukt jobbigt detta! Slarvar man lite grann så får man lida ordentligt för det sen. Jag trodde inte att man skulle "ramla dit" så lätt. Nu är det inte så att jag har ramlat dit, jag kan arbeta emot det mycket lättare idag än vad jag kunde förut. Men gud.. det var verkligen en chock för mig. Ett slag i magen kan man nog likna det med. Tankarna och ångesten går igång som på beställning och sen slits tankarna i huvudet fram och tillbaka. Som idag.. Fick ångest, RIKTIG jävla skitångest. Det gör mig apatisk! I flera timmar efter det blir jag osocial, sur, tråkig och omöjlig att umgås med. 

Jag önskar att jag aldrig blev drabbad. Det hade underlättat så mycket för mig och för min omgivning.  

Lite nytt som händer


Ja just nu är det lite nya grejer som händer och sker. Bara trevliga saker för en gångs skull, vilket jag uppskattar väldigt mycket! Det har ju varit lite turbulent i mitt liv om man säger så. Ett inre kaos kan man nog bäst beskriva det som. Jag visste inte riktigt vem jag var, vad jag ville åstadkoma i livet, avskydde mitt jobb, tiden gick för snabbt, hade ingen ork att göra något.. Ja listan kan göras lång! MEN, nu känns det som att jag är back on track och det känns fruktansvärt befriande!

Jo, jag har ju börjat jobba på Malmö Opera nu och det är oehört roligt. Härliga kollegor, trevliga människor, roliga arbetsuppgifter och atmosfören i sig är så ledig. Åtta timmar är som.. ja, det är ingen tid alls när man är där och jobbar. Så ska ett jobb vara tycker jag! Så jag är väldigt glad att jag har fått möjligheten att jobba på det stället.

Ni som läst mitt tidigare inlägg vet att jag skrev om en hemsida för linser..? Jag har inte fått dem än, men jag skrev det delsvis för att man får prova på en månad med valfria linser då! Det är ju hur jävla bra som helst, tycker ni inte?

Idag var jag iväg i Malmö hela dagen. Jag gjorde halkan och det gick hur bra som helst! Det var första gången jag satt själv i bilen och körde.. WOW vilken upplevelse! Det var så jäääääääävla skönt men framför allt roligt!

Nu börjar mitt och älsklingens vardagsrum bli färdigt också. Endast ett fåtal saker kvar sen är det finished och det kommer bli det finaste i världen! Utan att överdriva ;-)

Måste också lägga till att jag har fått kontakt med Fiagumman igen! Jag är så otroligt glad att vi har hittat tillbaka till varandra.. Det känns som om vi aldrig har slutat att umgås och det är så vänskap ska vara.


Tjaa.. som ni ser så har jag inte så mycket att klaga på för tillfället. Dessutom får jag jullov om en vecka och har lov i, hör och häpna, TRE OCH EN HALV VECKA! Åh vad jag ska njuta!

Nu ska jag kila över till grannen.. See ya!

Färgade linser!


Jag har länge velat testa färgade linser. Det var först ikväll som jag tog saken på allvar och letade lite på internet. Efter en stunds letande så fann jag ingen sida som jag kände mig nöjd med (förstår ni vad jag menar). De var röriga tyckte jag helt enkelt. När jag satt för en stund sen och bläddrade igenom senaste numret av VeckoRevyn så fann jag på annonssidorna en annons om just linser. www.fargadelinser.com stod där med stora bokstäver. Jag sprang till datorn och genast kändes det som att de var värdiga mitt beställande.. Haha =) Nej men där var allt så enkelt.! Man hittade saker och hade man frågor så fanns det svar på allt! De har riktigt häftiga linser! Som t ex de som är helt svarta... Jag tycker att de är ascoola! Vågar man kanske testa något sådant? Tveksamt.. Men det blir i alla fall ett par färgade! Ska bli otroligt spännande och jag lovar att skriva om vad jag tyckte sen. Lägger även upp före och efter bilder.. alltså - med och utan!

Fjärde dagen


Ja, idag var det den fjärde december, vilket innebär att det är tjugo dagar till Julafton. Jag tycker det är synd att julstämningen, pirret och allt det där som man hade när man var liten, har försvunnit. Visst är det kul att ge bort presenter och även att få fina presenter själv, men det är inte alls samma sak längre. När jag var yngre kunde jag inte somna dagen innan Julafton pågrund av hur mycket jag längtade. December månad var för mig den längsta månaden på året! Man räknade ner dagarna och blev lyrisk när man kunde börja säga "dan, före dan, före dan, före dopparedagen".

Självklart har allt det här att göra att man blir äldre.. Det förstår jag. Men å andra sidan så är det trist att inte kunna känna den "sanna julglädjen" längre. Dessutom blir julkalendern bara sämre och sämre för varje år. Hade "Jul i Kapernaum" gått i år så hade jag med SANN glädje kollat på den. Det var enligt mig den bästa julkalendern som någonsin har visats i svensk TV. Minns ni inte den? Gå in på youtube och kolla lite vettja!

RSS 2.0