Klydd med jobb!


Ja idag ska jag jobba en omgång till med Aktiva Event. Det går ut på att dela ut flyers i Malmö, Lund, Helsingborg och Sturup. Det är ett väldigt lätt sätt att tjäna pengar på, dessutom får jag väldigt bra betalt. Jag skulle ha varit på väg till Malmö just nu, istället sitter jag här och dricker kaffe och väntar på att få besked. För att kunna dela ut flyers så måste jag ha flyers, eller hur? Annars blir det lite svårt att utföra mitt arbete. Annie, en kollega till mig, skulle få allt detta hemskickat till sig i Kristiandstad. Hon ringde för en stund sen och sa att hon enbart hade fått kläder och inga flyers.  Så jag slog en signal till kontoret och de skulle undersöka och se var de här bladen kunde tänka befinna sig. Egentligen skulle jag kunna vänta med att åka in till Malmö, men alltså.. Det kanske är bättre att vara där inne när de ringer? Å andra sidan så kommer "bladen" till Annie i Kristiandstad och det tar nästan två timmar för henne att ta sig till Malmö därifrån, så jag kommer bara få gå runt i Malmö själv tills hon kommer och DÄREFTER ska jag jobba i fem timmar. Whaaat to do?!

Det hade varit myyyycket bättre om jag hade fått det skickat till mig också så kunde jag ha åkt in till Malmö nu och jobbat undan mina timmar.. Men icke. I vilket fall som helst så var det skönt att gå upp tidigt och inte sova för länge. Dagarna känns längre vilket betyder att man får mer gjort.

Men åker jag inte in till Malmö nu så lär jag bli nikotin och koffeinförgiftad i brist på annat. Haha!

Stina-Lee + Bobby = FALSKT


Stina vill inte svara på era frågor och kommentarer som skickas till henne och de där Bobbys namn är involverat godkänns inte. Jag, som daglig läsare hos Stina, ville verkligen veta hur det låg till. Har man extremt tråkigt en dag så kan det sluta med ett dektektivjobb.

Mina uppgifter är följande (säker information)
Bobby bor i Malmö.

Stina bor i Göteborg.

Bobby har körkort och Stina flyttade med bland annat tåg.

Bloggpausen som Stina hade för ett tag sedan var antagligen i samma veva, för innan dess kunde hon skriva "Nu ska VI ut och gå med hundarna" även om hon inte involverade Bobby i hennes blogg så kunde hon skriva sånt.

Självklart kan det vara så att de är tillsammans, fast bor på olika håll.. Möjligheten finns ju!

Men min tolkning, då hon vägrar svara på något som har med en relation att göra, är att de INTE är tillsammans. Annars hade hon ju kunnat skriva något i form av "Han pluggar men vi är fortfarande tillsammans". Äh.. vad fan vet jag!

Nu är det så iaf.
Och tro mig, var de bor är jag HUNDRA procent säker på.

Tisdag


Jag vet inte alls.. ÅH! Varför kan inte livet vara lättare än vad det är?


Det är otroligt fint väder ute men inte FAN kan jag njuta av det...

Uppe med tuppen.. IGEN!

(kl 07.25)
Japp, då var man pigg och vaken halv åtta på morgonen. Precis som igår med andra ord! Skillnaden är att idag är trädgården vit utanför, det är några grader kallare, jag ska inte måla några väggar vita och det är lördag. Smaka på det ordet;
- Lööööööööööööööööööööööördag.

Förut betydde lördag godis, alltså Lördagsgodis! Tre små tjejer tvingade sin pappa att ta med dem när han skulle handla mat för att välja ut sin egen påse med godis i. Ojojoj vilket projekt det var för vår stackars pappa som skulle väga alla påsar så att de vägde precis lika mycket. Det var ju VÄLDIGT orättvist om någon av syrrorna fick lite mer än någon annan ju.




            Numera är det inte alls ofta man sitter och äter lösgodis. Fråga mig inte varför, för jag tänker inte alls på det längre. Förr när jag följde med pappa till affären mitt i veckan så kunde jag stå och dreggla framför godisstället och fantisera ihop en fantasi-godispåse. Idag passerar jag godiset obemärkt. Visst kan jag stanna upp  ibland några sekunder och dra in den här gudomliga "lösgodis-doften". Eller är det bara jag som känner den här doften när man oftast är påväg till kassan och blir fylld av nostalgi? Men utan att ljuga så känner jag inte alls något sug. Jag vet sen jag var mindre att godispåsen blir aldrig fulländad. Alltså, man tar alltid för lite av något, eller för mycket så att man blir trött på något annat. Nu däremot, när jag och Henrik käkar något gott till en film, så är det dipp med morot och gurka som gäller. Och ska vi lyxa till det lite extra så hamnar även tortillachips med guacamole i kundkorgen.


Fick ni också lördagsgodis när ni var små?
Åh gud! Minns ni Palle kuling påsarna? Och Tom och jerry påsarna? Det var påsar man fick av mamsen och pappsen när vi inte följde med och handlade och inte riktigt visste vad vi ville ha för något gott. (Ibland skrev vi små lappar där det stod vad vi ville ha för nåt.. haha!) Vilken lättnad det måste ha varit för dem att slippa ha oss springades som yra höns inne i hela butiken! Nu när jag ser en förälder i en butik med sitt /sina barn så förstår jag hur otroligt jobbigt det kan vara när de ska ha ALLT som ser gott  eller spännande ut!! Så mamma och pappa, nu förstår jag er när ni ibland sa nej till oss när vi ville följa med. Nåväl.. Det var i alla fall alltid ett säkert kort  de här påsarna och jag minns speciellt att vi fick det ofta när vi befann oss på vårt semesterställe i Blekinge. Undrar hur det kommer sig att det blev så? Den lilla affären som fanns i närheten av vår stuga kanske inte hade så stort utbud av lösgodis? Det är nog något som jag får fråga min mamma om.  Eeeeh jaaaa, intressesmurfarna vässar sina pennor och skriver febrilt ner det... hahahahaha!




Förresten, när jag kom hem igår kväll (TACK PAPPA SOM KÖRDE MIG TROTS HALKA OCH SNÖ, DU ÄR VERKLIGEN EN KLIPPA!!!!), så väntade vääääldigt trevliga människor hemma. Tack grannar och vänner för en otroligt rolig och händelserik kväll/natt! Och speciellt Annelie (grannen) ska ha ett tack som gjorde kvällen till något alldeles extra! Det är läskigt vad lik man kan vara en annan människa, men ändå så olika! Jag har sagt det innan och jag säger det igen. Bättre grannar än vad jag och min älskling har går nog fan inte att hitta! Haha  och näää jag fjäskar inte gumman!


Oj vad jag babblar på. Dags för att avrunda det här inlägget och ägna mig åt min kopp kaffe, (det börjar kallna, dags att fylla på...) och den nya avsnittet av Grey's! En bra start på en lördag helt enkelt, det tackar man inte nej till.

Hoppas ni får en bra dag! Och godmorgon på er!

(EDIT! Eh ja, som ni ser längst upp så började skriva det här inlägget för mer än en timme sedan och är inte färdig förrän nu. När man läser igenom det så hittar man alltid något som man vill ändra, skriva om eller lägga till. Att man aldrig blir nöjd.. Men det ligger väl i vår natur antar jag. Perfektion är något man ständigt söker.. men det är ett ämne som jag inte tänker ta upp i detta inlägget. Det har blivit alldels för långt och jag hyllar er läsare som faktiskt har plöjt igenom hela min ointressanta text!)

Sysselsättning kl 8 på morgonen

Godmorgon!

Idag har jag varit duktig. Trots en relativt sen kväll igår så gick jag upp 1,5h innan jag egentligen skulle gå upp. Anledningen är att jag skulle måla andra gången så att vi kan börja lägga resten av golvet snart. Jag känner mig otroligt .. jaaa, dukig helt enkelt. Sitter här och dricker kaffe, sitter på msn och röker några ciggaretter.


 
Om en halvtimme ska jag bege mig ut i kylan för att ta bussen till skolan. Brrrrr... snacka om att mina "UGGs" kommer till använding idag. Det ska vara 0 gradigt idag, fast med SOL. Och det var ju ett tag sen man fick se den!


Idag ska jag som sagt till skolan, därefter ska jag hem och göra mig i ordning. Jag hoppas på en mycket trevlig kväll =)

Förresten, vårt badrum har sett för äckligt ut. Någon pissgul färg blandat med någonting annat? Kan inte riktigt beskriva den.. Men för några dagar sedan fick jag ett ryck och målade toalettrummet vitt som en tillfällig lösning. Igår blev jag helt färdig med fönstret (behövde måla den TRE gånger!!!) och jag tyckte det såg så kalt ut. Vi hade fyra tavlor som vi inte visste var vi kunde ha dem, så jag kom på den briljanta idén att ha dem i toalettrummet!

visst blev det fint?


Nej nu ska jag göra mig iordning, börjar känna mig lite stressad!
Hoppas ni får en trevlig fredag!


Godkväll ladies and gentlemen

Nu är det såhär att jag måste få tipsa om en superbra sida! Den kostar nada shiet, det är busenkelt och det är ännu bättre nu inför julen. Man samlar ihop poäng i form av att svara på frågor, ta emot erbjudanden osv och får efter en kort tid ett PRESENTKORT att spendera! Jag har prövat "gratiskläder", "gratismakeup" osv men jag tycker det är för mycket jobb för att få in poäng. Gå med här (jag lovar och svär att det är gratis!!) hade själv aldrig gått med om det hade kostat.

http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=2351d6cd-7919-4428-ae4b-c57e12a3de08

Har man ont om pengar nu inför julen och julklappar ska inhandlas så är det ett perfekt sätt att använda sina presentkort till.

Lördag afton


Jag sitter här i köket, känner rökdoften från en ciggarett sticka mig i näsan. Inte så hemskt mysigt, men HEJ det är lördag. Jag och mina två kompanjoner sitter och smider hemliga planer. Planer om att ta över hela världen. Frågan är bara hur..  men vi är nära lösningen, tro mig. Mohahahaha (ekande ljud från mitt elaka och mycket onda skratt)

Men OJ, orden bara forslar fram.. Det finns inget stopp! Kate Perrys nya låt spelas på datorn och jag nynnar tyst för mig själv. Faktiskt så påminner låten lite om en av Pinks. Jag kan inte sätta fingret på exakt vilken låt, men en av alla hennes är det. Definitivt!

Jag fick en trevlig överraskning igår av en kompis och kollega. Hon skrev grattis till mig och jag förstod inte alls. Förvirringen var ett faktum. Jag frågade vad det var som hon gratulerade mig för och hon svarade att jag hade vunnit "månadens säljare" på jobbet. Vet ni vad priset för det var? TUSEN SVENSKA RIKSDALER! Nej, jag skojar inte mina vänner och jag ljuger inte heller. De pengarna satt fint i fickan. Dessvärre får jag inte dem förrän i samband med löning, men HEY vad gör det? Jag har en känsla av att en viss Josefin kommer vara rätt tät i slutet av denna månaden. Wohoo! (Ger i från mig ett glädjeskrik!) Och det känns rätt bra då mitt bankkonto ekar tomt för tillfället. FÖR tomt.. Det svider.. Men de månaderna ska man också genomlida.


Skepp o hoj!

Höstrusk!

Vill ni höra en nyhet? Jag slipper snart telefonförsäljningen! På lördag ska jag arbeta mina första timmar på mitt nya jobb. Imorgon är det fridag, eller ja.. Fredag heter det. Men det känns bättre att säga Friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidag. Anywaay, idag har jag studerat. Jag har tagit tillfället i akt och pluggat så det rök ur öron, näsa och mun. När man väl kommit igång så går det bara av farten.

Någon mer än jag som inte alls är nöjd med vädret? Det blåser värre än någonsin och det är ruskigt kallt. Brrr.. ska det vara kallt så kan det väl istället vara RIKTIGT kallt, med snö och så? Då hade det istället varit lönt. Eller nåt.


RSS 2.0